![](http://1.bp.blogspot.com/_pb4f529DIvQ/SMItFXMv4eI/AAAAAAAABCo/uw7406Jjm4U/s400/sara+ute+1-912.jpg)
Carpaccio
Blev inspirerad av att "gorillas mat och vin" aka.Glorian ruoka ja viini dumpade in i postlådan igår. Ett ganska klassiskt recept på carpaccio, med en sås som påminde om tuusn holmars såås, men kanske tuusn gånger freschare. ganska enkelt i sin helhet. Kör köttbiten i lite elmukelmu och in i frysen, sen när den är ganska hård, men inte ännu ett isblock tar du ut det och skär det i myckett smala skivor. Om du har en vass kniv, use it! om du tror att din fiskars 3 år gamla firmajulkapps kniv är vass, köp en ordentlig.
2 pers.
150 gPrima ytre file av valbar kossa eller tjur
Parmesan slicar enligt egen smak
valfira höörbs, går bra med basilika och gräslök o sånt.
sås:
1/4 dl Majo
2 msk tutteli, vanlig mjölk går också
1/2 tsk chili
lite tomatpyree
lite senap, typ djischåån
![](http://1.bp.blogspot.com/_pb4f529DIvQ/SMIs784NmJI/AAAAAAAABCg/2S1F_6wzE3M/s400/sara+ute+1-92.jpg)
Do it!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti